Inhab söker Ekonomiansvarig till Göteborg

 

Företagsinformation

Inhab Golv startades 1989 och är idag ett av Göteborgsregionens ledande företag inom säkra industrigolv och fogfria golvbeläggningar som tål hårt slitage under en lång tid. Våra kunder är främst byggentreprenörer och industrier men också offentliga platser och mindre företag.

 

Inhab Måleri arbetar i huvudsak med invändiga och utvändiga måleriarbeten samt rostskyddsmålning och brandskyddsmålning av luckor, stålkonstruktioner och portar. Våra kunder är byggentreprenörer och industrier men vi har också ramavtal med kommun och landsting.

 

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en ekonomiansvarig till Inhab Golv och Inhab Måleri. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Inhab Golv och Inhab Måleri omsätter totalt 43 MSEK och har 27 medarbetare.

Vi sitter tillsammans i fräscha lokaler på Hisingen.

 

Tjänstebeskrivning

Vill du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Har du sinne för siffror och är en engagerad person? Vi är inne i en expansiv fas och vill ha med dig på vår resa!

Som ekonomiansvarig hos oss har du helhetsansvaret för vår ekonomifunktion. Du kommer att ansvara för all redovisning, kund- och leverantörsreskontra, löner, tidrapportering, löpande bokföring och bokslut. Du kommer även att ansvara för skatter, moms och deklarationer samt ha kontakter med myndigheter. Rollen innebär även personalrelaterade frågor, budget- och analysarbete samt rapportering och projektuppföljning. Du kommer att stötta ledningen med nyckeltal och ekonomiska frågor. Du får en viktig roll i företaget och kommer att vara med och kontinuerligt utveckla ekonomifunktionen och dess rutiner och processer. Du rapporterar till vår VD.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller fristående kurser inom ekonomi/redovisning. Du har flera års erfarenhet av en liknande roll, där du har ansvarat för och utfört arbetet på en mindre ekonomiavdelning. Du har erfarenhet av att arbeta i ekonomi/affärssystem och har mycket goda kunskaper i Excel. Meriterande är om du har erfarenhet av ledningssystem, ISO, miljö och kvalitet.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har ett analytiskt tänk och en helhetssyn. Du förstår värdet av att kunna prioritera och planera ditt arbete. Du är en kommunikativ och lyhörd person och har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi söker dig som är initiativtagande och självgående och trivs i en roll där du kan vara med och utveckla och lösa problem. Du ser fördelarna med att arbeta i en mindre organisation med breda roller och ett stort personligt engagemang. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta där det är högt i tak, är detta rätt tjänst för dig.

 

Vad erbjuder vi dig?
Inhab är ett framgångsrikt entreprenadföretag inom golvbranschen som är i en tillväxtfas. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.

 

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, malou.olausson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 7 december 2018. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

 

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.