golvläggare till vårt industrigolv-team

Inhab Golv startades 1989 och är idag ett av Göteborgsregionens ledande företag inom säkra industrigolv och fogfria golvbeläggningar som tål hårt slitage under en lång tid. Våra kunder är främst byggentreprenörer och industrier men också offentliga platser och företag.

 

Inhab söker erfaren Golvläggare för fogfria golv inom industri och offentlig miljö

 

Tjänstebeskrivning
Vi är inne i en expansiv fas och vi vill ha med dig på vår resa!
Som golvläggare hos oss utgör du en del av ett team på två eller flera personer. Du utgår från Inhab Golv i Göteborg och utför arbete på byggarbetsplatser, industrier och i offentliga miljöer runt om i Västsverige. Vi utför kortare endagsprojekt samt längre projekt som sträcker sig upp emot flera månader.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som med kunskap, vilja och kvalitet utför golvarbeten med gedigen hantverkskänsla. För att lyckas med detta tror vi att du som söker har flera års erfarenhet av att arbeta som golvläggare, mycket meriterande om din erfarenhet kommer från fogfria golv. För att passa in hos oss så är du en öppen positiv och ansvarstagande person som är noggrann och yrkesstolt.

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

 

Vad erbjuder vi dig?
Som golvläggare hos oss utgör du en del av ett team på två eller flera personer. Du utgår från Inhab Golv i Göteborg och utför arbete på byggarbetsplatser, industrier och i offentliga miljöer runt om i främst Västsverige. Vi utför kortare endagsprojekt samt längre projekt som sträcker sig upp emot flera månader.

Inhabs mål är bli kundens förstaval men vår vision är att bli kundens enda val. För att uppnå detta krävs att alla, oavsett befattning och tjänst, är med på tåget. Det krävs att alla siktar lite högre, arbetar målmedvetet och tar sitt ansvar för att bli just så bra som vi vill bli!

Som arbetsgivare erbjuder Inhab allt du behöver för att lyckas. Golvläggning är ett hantverk som kräver mycket träning och erfarenhet och hos oss får varje medarbetare en personlig utvecklingsplan. Du arbetar nära ägare och ledning och har goda möjligheter att påverka. Dessutom satsar vi på din personliga utveckling. Våra medarbetare erbjuds också ett väl utarbetat förmånspaket som fokuserar mycket på hälsa och friskvård. Mår du bra har du också de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på bästa sätt.

Ett modernt företag behöver moderna digitala kommunikationslösningar. För dig som medarbetare innebär detta bland annat att du rapporterar din tid direkt till affärssystemet med hjälp av din mobiltelefon.

På Inhab är vi alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare som sätter laget främst. Är du en person med energi, driv och engagemang vill vi gärna komma i kontakt med dig. Som företag arbetar vi målmedvetet med att ligga i framkant. Är du beredd att satsa på oss lovar vi att du får mycket tillbaka. Hör av dig på mail eller slå oss en signal om du vill vara med på vår framtida resa.

 

Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson tel 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.