golvläggare till vårt industrigolv-team

Vi på Inhab fortsätter att växa och har ett starkt inflöde med projekt. Det gör att vi nu behöver utöka vårt team med ytterligare en golvläggare. Här följer en beskrivning av tjänsten, vem vi tror att du är och varför vi tycker att du som är golvläggare ska börja hos oss på Inhab.

Tjänstebeskrivning

Som golvläggare på Inhab kommer du ingå i ett starkt team på regionens främsta företag inom industrigolv. Som ny golvläggare får du vara med och utföra alla typer av arbeten. Det kan handla om allt från flytspackling till diamantslipning och betongrenovering.

Personprofil

Grundförutsättningarna för att vara aktuell för tjänsten är att du är utbildad inom härdplast och har några års arbetserfarenhet inom golvläggning. Du behöver också ha erfarenhet från diamantslipning och gärna vara certifierad. Då vi åker ut till våra kunders fastigheter kräver tjänsten också att du innehar B-körkort. Vi tror också att du känner igen dig i flera eller alla av följande påståenden:

  • Problemlösare och ser möjligheter inte problem
  • Sympatisk och har lätt för att jobba i team
  • Öppen och bra på att kommunicera med kunder
  • Lätt att lära sig och utveckla nya färdigheter
  • Flexibel och vill jobba mycket

Arbeta på Inhab

Hos oss på Inhab får du möjligheten att jobba med riktigt duktiga golvläggare som kan industrigolv utan och innan. Som företag har vi också satt upp målet att vara branschens bästa arbetsgivare och arbetar hela tiden för att skapa en bättre arbetsplats.

Vi erbjuder en rad olika förmåner till våra anställda inklusive ett bonusprogram. För att garantera att alla trivs och utvecklas genomför vi även medarbetarundersökningar och personliga möten varje år.

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Omfattning: Heltid
Placering: Projekten finns framförallt i Göteborgsområdet
Sista ansökan: Löpande
Ansökan: Skicka cv och personligt brev till daniel@inhab.se
Kontaktperson: Daniel Nyberg, 0704-414695 eller daniel@inhab.se

Låter det här som ett jobb för dig så tycker vi att du ska skicka din ansökan till Daniel hos oss på Inhab så snabbt som möjligt. Känner du någon som skulle passa bra för jobbet får du gärna tipsa personen och dela gärna på sociala medier.