”Därför tror jag på en fortsatt ljus framtid för Inhab”

Möt vår ekonomiansvarige – Linda Gustafsson

Hon har jobbat hos oss sedan början av 2021 och ansvarar för allt från att hantera leverantörsfakturor och bokslut till kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter.

– Min känsla är att Inhab strävar efter att leverera en mycket hög kvalitet och tycker att återkoppling och kommunikation är viktiga parametrar för att lyckas. För mig är det viktiga framgångsfaktorer – som jag dessutom tror att kunder i många branscher uppskattar, säger hon.

Innan Linda skolade om sig till ekonom arbetade hon under många år som frisör. Hon säger att erfarenheterna av att driva eget företag gav henne förståelse för vikten av kvalitet och kommunikation för att fler och fler kunder skulle knacka på dörren.

Som ekonomiansvarig planerar hon och strukturerar sitt arbete på egen hand och säkerställer att saker blir gjorda när de ska. En av sakerna hon värdesätter lite extra med sitt arbete är den frihet hon har.

– Jag kan i princip arbeta nästan var och när som helst, så det är väldigt fritt. Det uppskattar jag väldigt mycket.