Miljörum

Miljörum med slitstarka och halkfria golv

Ett ljust och fräscht miljörum utan dålig lukt där man lämnar sorterat avfall ökar motivationen att hålla ordning och göra rätt. Ett miljörum ska vara utformat och inrett på ett sätt som underlättar för de boende men också för renhållarna som ska hämta soporna.

Golven i ett miljörum ska vara utformade för minska risken för att halka eller snubbla men samtidigt lätta att rengöra. De ska vara slitstarka, halkfria och ha hög nötningstålighet.

I miljörum använder vi på Inhab Golv av en beläggning som heter Eradur® Struktur. Det är en halkskyddad epoxibeläggning med 3-4 mm i skikttjocklek som har mycket hög nötningstålighet.

Golvbeläggningen är uppbyggd av klar lösningsmedelsfri epoxiplast och pigmenterad infärgad sand. Den infärgade sanden blir ett halkskydd i miljörummet som kan anpassas för just din golvyta. Denna typ av beläggning har mycket lång livslängd och passar mycket bra för ett miljörum i en bostadsrättsförening.

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Mer om Inhab

Inhab Golv är experter på fogfria golvbeläggningar som tål hårt slitage under lång tid.

Inhab arbetar med högkvalitativa produkter och enligt en strukturerad arbetsprocess. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt SVEFF avseende kvalitet och arbetsmiljö.

Våra kunder kan känna sig trygga med att arbetet alltid utförs på bästa sätt och inom utlovad tidsram. Vi strävar efter att vara transparenta och vi delar gärna med oss av vår golvkunskap.

Inhab Golv har utfört arbeten för bostadsrättsföreningar med goda resultat. Välkommen att kontakta oss för hjälp med olika typer av golvbeläggningar.