GOLVRENOVERING AV BEFINTLIGA GOLV

Golvrenovering

Alla typer av golv behöver underhållas, repareras och renoveras med åren. Kemikalier, mekaniskt slitage och tung belastning sliter hårt vilket kan leda till slitna golv, sprickbildning och andra skador. Golv i blöta miljöer eller golv i parkeringshus är dessutom extra känsliga eftersom vatten, salt och klorider kan gå ner i betongen och orsaka stora skador. Golv av betong eller natursten behöver slipas och poleras för en djup och vacker lyster.

 

Vi på Inhab har hjälpt många företag att renovera och reparera befintliga golv med rätt metoder, oavsett om det handlar om slitet epoxigolv eller sprucket betonggolv. Ett väl underhållet golv innebär att den dagliga städningen blir lättare och mer kostnadseffektiv samt att golvets livslängd förlängs.

 

För att laga skador eller renovera golvet har vi en mängd olika metoder, system och tekniker. Det kan handla om allt från att slipa och polera ett betonggolv till en fullständig renovering där det gamla golvet tas bort, slipas eller avjämnas med flytspackling och ett nytt golv läggs.

 

Inhab utför golvbesiktning där vi får en överblick över ditt golv och talar om för dig vad som behöver åtgärdas. En golvbesiktning kan hjälpa dig att upptäcka skador i tid vilket innebär att skadan slipper förvärras med högre reparationskostnader som följd.

Pågående projekt

Egenskaper

  • Underhåller
  • Reparerar
  • Skapar ett snyggt golv
  • Förlänger livslängden
  • Skapar ett mer lättstädat golv

Användningsområden

  • Alla golvytor