Komfortgolv - för kommersiella och publika miljöer

Komfortgolv för kommersiella och publika miljöer

Ett golv med hög komfort är viktigt inom många miljöer, såväl kommersiella som publika. Vi hjälper verksamheter inom en rad olika områden att få ett fogfritt golv som är både komfortabelt och estetiskt. Komfortgolven har många bra egenskaper med bland annat utmärkt stegljudsdämpning, god ljudabsorbering och låga VOC-emissioner.

Modell
Underlag
Primerbehandling
Beläggning
Ytskikt 1-2 ggr

Egenskaper hos komfortgolv

 • Låga VOC-emissioner (AgBB)
 • Ljudabsorberande
 • Stegljudsdämpande
 • Spricköverbyggande
 • Slitstark och stöttålig
 • Stort färgurval

Användningsområden för komfortgolv

 • Kontor
 • Publika miljöer
 • Hälsoinstitut/gym
 • Sjukhus
 • Kaféer/restauranger
 • Entréer, korridorer och trapphus

Anpassningsmöjligheter

Komfortgolven finns i flera olika utföranden med olika egenskaper som anpassats för allt från lättare trafikerade ytor till gym och träningsanläggningar. Golven finns i en mängd olika färger och kan kombineras med färgblandningar och färgflingor.

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Komfortgolv för kommersiella och publika miljöer

Ett golv med hög komfort är viktigt inom många miljöer, såväl kommersiella som publika. In-hab Golv hjälper olika verksamheter inom en rad olika områden att få ett fogfritt golv som är både komfortabelt och estetiskt. Komfortgolven har många bra egenskaper med bland annat utmärkt stegljudsdämpning, de är ljudabsorberande och har låga VOC-emissioner. De är också spricköverbyggande. Komfortgolv är precis som epoxigolv baserade på härdplaster. Genom att använda det materialet klarar komfortgolvet rörelser bra, eftersom det är lite mer flexibelt. Vid läggning flyter komfortgolvet ut lätt, vilket gör att det går att leka med utseendet.

 

Komfortgolv är fogfria, vilket innebär att de är mycket lättstädade. Precis som det låter är komfortgolv sköna att stå och gå på vilket gör det till ett utmärkt val såväl i butik som café eller på ett gym. Komfortgolv är även ett bra val till kontoret.

 

Anpassningsmöjligheter komfortgolv

Komfortgolven finns i flera olika utföranden med olika egenskaper som anpassats för allt från lättare trafikerade ytor till gym och träningsanläggningar. Golven finns i en mängd olika färger vilket gör att man kan få ett komfortgolv som är anpassat helt efter verksamheten genom att kombinera färgblandningar och färgflingor.

 

Läs mer om Inhab Golv

Med nästan 30 års erfarenhet är Inhab Golv en av regionens främsta golvläggare. Persona-len har en bred kunskap och tillgång till en stor maskinpark som gör det möjligt att ta sig an olika projekt i många storlekar.

Inhab Golv är specialister på golv, med ett långsiktigt tänk. Det långsiktiga tänket återfinns i arbetet och genomsyrar allt från den kompetenta personalen till de stabila kundrelationerna och produkterna som används för att skapa golv som håller länge.
Visionen är att Inhab Golv ska bli det enda valet som golvläggare.