Slipa betonggolv

Slipa betonggolv

För att få ett snyggt och hållbart slipat betonggolv behöver man först avlägsna det övre skiktet och få fram den starka underliggande betongen. För att åstadkomma detta arbetar Inhab Golv med ett koncept för att slipa betonggolv och betongpolering som görs i flera steg för att få fram golvets bästa egenskaper. Det här tillvägagångssättet är både ekonomiskt och miljövänligt.

Maskin för betongslipning

Eegenskaper

  • Slipade betonggolv har låg miljöpåverkan
  • Ekonomisk metod
  • Uppfyller krav på ESD-golv
  • Nästan vibrationsfritt
  • Att slipa betonggolv skapar ett lättstädat golv

Användningsområden

  • Industrigolv
  • Slipa betonggolv i offentliga miljöer
  • Publika miljöer
  • Slipa betonggolv i hemmiljö

Anpassningsmöjligheter

Metoden Inhab Golv använder för att slipa betonggolv delas upp i olika nivåer. Från en enklare slipning och polering av betonggolv till en omfattande behandling som tar fram golvets allra bästa egenskaper. Detta gäller såväl funktionellt som estetiskt. HTC Superfloor är ett varumärkesskyddat namn för slipad och polerad betong. I korthet innebär det att man slipar bort den översta betonghuden och därmed kommer ner till den mer slitstarka betongen och ballasten.

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Slipa betonggolv effektivt med slipmaskiner i alla storlekar

Med Inhab Golvs slipmaskiner i alla storlekar, från mindre kantslipar till vår stora HTC 1500 med en slipbredd på 1,4 meter, kan vi hantera projekt i av olika omfattning. Olika maskiner används för att slipa betonggolv. Till slipmaskinerna används även olika typer av diamantverktyg som anpassas efter underlaget de ska slipa.

 

Att slipa betonggolv gör att det blir mycket damm. Inhab Golv är därför noggranna med vilket dammsugningssystem som används när vid slipning av betonggolv. Förutom en hälsovinst blir fördelen att efterarbetet minskas när betonggolvet är färdigslipat. Bland annat används ett av marknadens bästa system från HTC för att slipa betonggolv.

 

Inhab Golv

Det mest centrala i ett bra kvalitetsarbete är att hålla fokus på en ständig utveckling. Oavsett om ett betonggolv ska slipas eller ett komfortgolv läggas arbetar Inhab Golv målmedvetet mot en hög kvalitetsnivå. Att slipa betong är ett hantverk som kräver mycket träning, men att gå externa kurser och interna utbildningar bidrar till utveckling på alla plan för medarbetarna på Inhab Golv.