Slipa betonggolv - Anpassningsbart golv med låg miljöpåverkan

Slipa betonggolv

För att få ett snyggt och hållbart slipat betonggolv behöver man först avlägsna det övre skiktet av golvet och få fram den underliggande betongen. För att åstadkomma detta arbetar Inhab Golv med ett koncept för att slipa betonggolv. Betongpoleringen utförs i flera olika steg, allt för att få fram golvets absolut bästa egenskaper.
Det här tillvägagångssättet gör att det inte bara blir mer ekonomiskt utan är också en miljövänlig metod.

Maskin för betongslipning

Egenskaper

  • Slipade betonggolv har låg miljöpåverkan
  • Det är en ekonomisk metod
  • Uppfyller alla krav på ESD-golv
  • Nästintill vibrationsfritt
  • Att slipa betonggolv skapar ett lättstädat golv

Användningsområden

  • Industrigolv
  • Slipa betonggolv i offentliga miljöer
  • Publika miljöer

Anpassningsmöjligheter för betonggolv

Den metoden som Inhab Golv använder när ett betonggolv slipas,​ ​delas upp i olika nivåer. Vi utför allt från en lite enklare slipning och polering av betonggolvet, till en mer omfattande behandling, som hjälper till att ta fram golvets allra bästa egenskaper.

Detta gäller såväl funktionellt som estetiskt. HTC Superfloor är ett varumärkesskyddat namn för slipad och polerad betong. I korthet innebär det att man slipar bort den översta betonghuden och därmed kommer ner till den mer slitstarka betongen och ballasten. Genom att klicka på fliken “HTC Superfloor” kan du läsa mer om slipad och polerad betong.

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Slipa betonggolv effektivt med slipmaskiner i alla storlekar

 

Med hjälp av Inhabs golvslipmaskiner, som kommer i olika storlekar, kan projekt av olika storlekar hanteras. Vi har allt från mindre kantslipar, till vår stora HTC 1500 med en slipbredd

på hela 1,4 meter. Till de olika maskinerna används även olika typer av diamantverktyg som anpassas efter underlaget som ska slipas.

Att slipa ett betonggolv kan orsaka damm. Inhab Golv är därför noggranna med vilken typ av dammsugningssystem som används, vid slipning av betonggolv. Förutom en förbättrad arbetsmiljö för våra medarbetare, är det en stor fördel att efterarbetet blir betydligt mindre omfattande, när betonggolvet är färdigslipat.

Inhab Golv använder bland annat ett av marknadens bästa system från HTC, för att slipa betonggolv.

Det mest centrala i ett bra kvalitetsarbete är att hålla fokus på en ständig och stabil utveckling. Oavsett om ett betonggolv ska slipas, eller om ett komfortgolv ska läggas, arbetar Inhab Golv målmedvetet mot att alltid hålla en hög kvalitetsnivå när tjänsterna utförs.

Att slipa betong är ett hantverk som kräver både erfarenhet och mycket träning. Därför går vi på externa kurser och även interna utbildningar. Det bidrar till utveckling och kunskap på alla plan för våra medarbetare på Inhab Golv. Allt för att du som kund ska bli nöjd och se Inhab Golv som ett självklart val när det kommer till att slipa betonggolv.

Välkommen till Inhab Golv.