HTC Superfloor - Blankt golv med hjälp av diamantslipning

HTC Superfloor

När ett redan hållbart golv ska förädlas, använder vi oss av systemet HTC Superfloor. Golvet slipas först ned steg för steg för att sedan poleras upp till en riktigt slät yta som ger ett lättstädat golv.

Hur utseendet på golvet blir efter slipning och polering beror på vilken cementfärg, ballasttyp och mängd på ballast som användes när golvet framställdes. Använder du HTC Superfloor i nyproduktion finns det många olika valmöjligheter när det gäller utseende.

Slutresultatet blir ett mycket jämnt och hårt golv som ger väldigt låga vibrationer. Du får också ett golv med längre hållbarhet.

 

FYRA OLIKA SYSTEM

  • Superfloor Platinum: Ett komplett system från grund- och planslipning till polering med hög glans och som gör golvet lättstädat. Det första stegen utgör grunden för ett bra slutresultat och de efterföljande stegen avlägsnar reporna från föregående steg. Hur många steg som behövs beror på golvets egenskaper.
  • Superfloor Gold: Systemet har samma höga glans och städbarhet som Platinum men i detta koncept ingår inte grov- och planslipning. Här krävs att ytan redan är slät och plan.
  • Superfloor Silver: Har hög hållbarhet då de första stegen (grund- och planslipning) ingår i konceptet. Resultatet blir jämnt och hållbart med en matt finish.
  • Superfloor Satin: Har exponerad ballast och en halvmatt yta. För att inte exponera för mycket ballast grundslipar man inte och därför behöver ytan vara plan och slät.

 

FLERA FÖRDELAR MED HTC SUPERFLOOR

Ett polerat betonggolv med systemet HTC Superfloor har en väldigt låg miljöpåverkan men också en rad andra fördelar:

  • Golvets slitstyrka är väldigt stark
  • Lätt att underhålla – lägre underhållskostnader
  • Antistatiskt och uppfyller krav på ESD-golv
  • Blank yta som är halksäker
  • Lättstädat

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Att tänka på:

Även om golvet är slitstarkt behöver det städas och underhållas regelbundet. På så vis undviker du att smuts tränger ner i golvet. Är golvet i en utsatt miljö med mycket slitage, smuts och salt, behöver golvet underhållas mer frekvent. Det finns även alternativ när det gäller fläckskydd såsom Premium Guard eller Topical Guard.

Inhab Golv är experter på golvunderhåll och hjälper gärna till med information och råd kring underhåll för alla typer av industrigolv.