Arbeta på Inhab

Arbeta på Inhab

Personalen i första hand

Vill du bli en av oss?

Som golvläggare hos oss utgör du en del av ett team på två eller flera personer. Du utgår från Inhab Golv i Göteborg och utför arbete på byggarbetsplatser, industrier och i offentliga miljöer runt om i Västsverige. Vi utför kortare endagsprojekt samt längre projekt som sträcker sig upp emot en månad.

Inhabs mål är bli kundens förstaval men vår vision är att bli kundens enda val. För att uppnå detta krävs att alla, oavsett befattning och tjänst, är med på tåget. Det krävs att alla siktar lite högre, arbetar målmedvetet och tar sitt ansvar för att bli just så bra som vi vill bli!

Som arbetsgivare erbjuder Inhab allt du behöver för att lyckas. Golvläggning är ett hantverk som kräver mycket träning och erfarenhet och hos oss får varje medarbetare en personlig utvecklingsplan.

Du arbetar nära ägare och ledning och har goda möjligheter att påverka. Dessutom satsar vi på din personliga utveckling. Våra medarbetare erbjuds också ett väl utarbetat förmånspaket som fokuserar mycket på hälsa och friskvård. Mår du bra har du också de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på bästa sätt.

Ett modernt företag behöver moderna digitala kommunikationslösningar. För dig som medarbetare innebär detta bland annat att du rapporterar din tid direkt till affärssystemet med hjälp av din mobiltelefon.

På Inhab är vi alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare som sätter laget främst. Är du en person med energi, driv och engagemang vill vi gärna komma i kontakt med dig. Som företag arbetar vi målmedvetet med att ligga i framkant. Är du beredd att satsa på oss lovar vi att du får mycket tillbaka. Hör av dig på mail eller slå oss en signal om du vill vara med på vår framtida resa.

Lär känna våra medarbetare

Arvid
Linda
Robin
Thomas
Daniel Johansson, golvläggare
Vårt kontor
Vi är medlemmar i

Sveriges Byggnadsindustrier

För att vara en trygg och bra arbetsgivare anser vi att det är viktigt att erbjuda tydliga villkor, marknadsenliga löner och försäkringar. Vi på Inhab är därför medlemmar i Sveriges Byggnadsindustrier och följer Byggnads kollektivavtal.

Vi söker fler medarbetare

Vi på Inhab växer och söker ofta nya duktiga medarbetare. Ta chansen att arbeta på branschens främsta företag eller tipsa någon du känner om oss. Nedan listar vi lediga tjänster just nu med länk till beskrivning om tjänsten:
Se jobb: Extrapersonal till vårt industrigolv-team

Kontakta oss

KONTAKTA OSS