”Gemenskapen på Inhab är helt grym!”

Daniel Johansson, golvläggare

Möt vår golvläggare – Daniel Johansson!

Daniel är i grunden utbildad fordonsmekaniker, med lång erfarenhet som tätskiktsmontör. Han har tidigare arbetat med traditionella tätskikt på bland annat tak, terrasser och flytande tätskikt av akryl på balkonger och loftgångar.

Efter en spontan ansökan till oss på Inhab gjorde han sin första arbetsdag under våren 2023.

– Jag har hög yrkesstolthet och vill att det arbete jag utför ska bli snyggt. Tidigare i karriären har jag jobbat mycket med tak och då har väldigt få personer kunnat se det färdiga resultatet. Med golven är det givande att göra någonting som blir riktigt bra eftersom folk kommer att se det färdiga resultatet, säger Daniel.

Efter sitt första år på Inhab lyfter han särskilt hur sammansvetsad arbetsgruppen är och hur lätt det är att få hjälp från både kollegor och arbetsledare vid minsta lilla fråga.

– Det finns ett ”vi-tänk” på Inhab som jag inte upplevt på någon annan arbetsplats förut. Vi hjälps åt och stöttar varandra. Man kan ringa ett samtal utan att känna sig dum, bara för att säkerställa att man tänker rätt kring en specifik uppgift.

Under året har Daniel fått utföra alla typer av jobb som Inhab erbjuder. Allt från golvläggning i garage och privatbostäder till stora industrier. Utanför jobbet finns det chans att hitta Daniel ute i skog och mark, då jakt – speciellt vildsvinsjakt – är ett av hans intressen.