Toppmodern maskinpark med stor bredd

Marknadsledande kvalitet med

stor maskinpark

För att lägga riktigt bra golv krävs goda förutsättningar med bra underlag och förarbete. Vi på Inhab investerar därför kontinuerligt i vår maskinpark som idag är bland de mest kompletta i branschen. Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att effektivt utföra såväl stora som små projekt och uppnå ett bra resultat.

Lika viktig som kvaliteten är hur utrustningen vi använder påverkar arbetsmiljön. Med rätt maskiner och utrustning skapar vi inte bara bra arbeten utan också en bättre arbetsmiljö, i stort sett fri från damm. Vi utbildar dessutom vår personal kontinuerligt för använda utrustningen på bästa möjliga sätt.

Vårt kontor
Optimal vidhäftning med

Stålkulebläster från Blastrac

Underlagets vidhäftning är avgörande vid golvbeläggning. Därför använder vi ofta vår stålkulebläster för att rengöra, rugga upp och förbereda allt från stål och betong till asfalt och sten. Maskinen vi använder är en Blastrac med en 55 centimeter bred blästerbild, vilket är en av landets största. Metoden är dessutom torr och helt dammfri.

Effektiv slipning med slipmaskiner i alla storlekar

Vi använder slipmaskiner i de flesta fall när vi lägger industrigolv. Och med maskiner i alla storlekar, från mindre kantslipar till vår stora HTC 1500 med en slipbredd på 1,4 meter, kan vi hantera projekt i alla storlekar. Till slipmaskinerna används olika typer av diamantverktyg som anpassas efter underlaget.

Kontakta oss
Dammfri miljö med

Effektiva dammsugningssystem

Att skapa en god arbetsmiljö utan damm är viktigt för oss. Vi investerar därför mycket i dammsugningssystemen vi använder när vi slipar. Det blir inte bara en hälsovinst utan arbetet blir också mer effektivt då det minskar efterarbetet. Vi har bland annat ett av marknadens bästa system från HTC.