Experter på industrigolv & fogfria golvbeläggningar

Om Inhab

Västsvenska golvexperter

Inhab startades i Billdal utanför Göteborg 1989. Idag nästan 30 år senare är vi ett av regionens främsta företag inom industrigolv och fogfria golvbeläggningar med 16 anställda och tusentals lyckade projekt bakom oss. Våra kunder finns inom framförallt industriell, publik och offentlig miljö där vi under åren skapat många långa kundrelationer med kunder av alla storlekar.

En av dessa kunder är Volvo-koncernen där vi skapat golv för bland annat Volvo Personvagnar, Volvo Lastvagnar och Volvo Powertrain. Vi har jobbat med Volvo ända sedan P-G Gyllenhammars tid och det har blivit otaliga golv sedan dess. Det är precis den här typen av långsiktighet vi strävar efter.

För att kunna skapa de absolut bästa golven och avverka stora ytor investerar vi kontinuerligt i vår maskinpark. Maskiner i all ära men vår absolut viktigaste resurs är vår personal. Utan dem skapar vi inga bra golv. Vi sätter alltid personalen i första hand med målet är att vara branschens bästa arbetsgivare.

Tack vare vår personal, våra maskiner och en strukturerad arbetsprocess kan våra kunder vara säkra på att arbetet utförs på bästa sätt, inom den tidsram som är utlovad. Vi är också öppna med allt vi kan och delar gärna med oss av vår golvkunskap.

Vår vision är helt enkelt att bli det enda valet som golvläggare.

Vårt kontor
Lokalt företag med

Hela Skandinavien som arbetsplats

Vi har vår bas i Fjärås en bit söder om Göteborg och arbetar främst i Göteborg med omnejd. Med tiden har vi dock börjat se hela landet som vår arbetsplats med en lång rad projekt runt om i Sverige. Vi har även utfört ett flertal arbeten runt om i våra skandinaviska grannländer.

Välkända kunder

Efter snart 30 år har vi varit med och skapat golv för mängder av företag, såväl stora som små. Bland dessa finns förutom Volvo även företag som Svenska Mässan, PEAB och Plastal. Vi har skapat ett antal referenscase där det går att läsa mer om golven vi skapar för våra kunder.

Kontakta oss

KONTAKTA OSS