Polerade betonggolv - För estetiskt tilltalande golv

Läs mer om polerade betonggolv

 

För att få ett estetiskt och hållbart betonggolv behöver man avlägsna det övre skiktet genom att slipa bort det och få fram den starka underliggande betongen.

Inhab Golv använder en väldigt effektiv metod för att slipa och polera betonggolv som görs i olika steg.

Detta ger golvet dess allra bästa egenskaper. Det här sättet att jobba på är både ekonomiskt och miljövänligt. Genom att betonghuden slipas bort, kan man nu polera golvet till att få den ytan man önskar.

Med systemet Inhab Golv använder för att polera golvet, behöver man bara tillsätta vatten och poleringen kan utföras helt kemikaliefritt. Den här varianten kallas HTC Superfloor och går att utföra i följande varianter:

  •  HTC Superfloor Platinum
  •  HTC Superfloor Gold
  •  HTC Superfloor Silver
  •  HTC Superfloor Bronze.

Genom att klicka in på fliken “HTC Superfloor” kan du läsa mer om metoden.

Rondellerna som polerar betonggolvet är försedda med miljontals mikroskopiska diamanter som polerar mekaniskt. Inhab Golv använder också andra diamantverktyg för slipning som anpassas efter underlaget. Metoden gör en matt yta glansig och blank.

Polerade betonggolv är både estetiskt tilltalande och betonggolven innebär ofta en längre hållbarhet och mer motståndskraftigt mot smuts och slitage.

När man slipar ner golven slipas golvet i fler steg. Detta kan man anpassa, för att få fram golvets bästa egenskaper och för att få den yta som man önskar.

Det finns många fördelar med att välja ett polerat betonggolv. Kombinera slitstyrkan, livslängden, ekonomiskt och ur ett miljöperspektiv och få ett polerat betonggolv som uppfyller alla förväntningar. Utsläppen av växthusgaser är i princip obefintliga när det kommer till polerad betong.

Eftersom golvet är så slitstarkt håller det länge och underhållskostnaderna hålls nere med ett bra system för att polera. Ett golv som blivit polerat på det här sättet är också antistatiskt och uppfyller krav på ESD-golv

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Inhab Golv

För att kunna skapa de absolut bästa förutsättningarna i arbetet, investerar Inhab Golv kontinuerligt i maskinparken. Genom att använda rätt maskiner och utrustning skapas inte bara en bra slutprodukt, utan arbetsmiljön blir bättre, fri från damm.

När betonggolvet slipas används ett pålitligt dammsugningssystem. Förutom att vara hälsomedvetet, blir utförandet mer effektivt och minskar också efterarbete.

Inhab Golv arbetar för konkurrenskraftiga priser och strävar efter hållbara samarbeten där du som kund ser oss som det självklara valet, även inför nästa projekt.

Inhab Golv arbetar alltid för att vara så lösningsorienterade som möjligt och att vara lyhörda på kundernas önskemål och behov för betonggolv.