Polerade betonggolv

Läs mer om polerade betonggolv

För att få ett estetiskt och hållbart betonggolv behöver man avlägsna det övre skiktet och få fram den starka underliggande betongen. Inhab Golv använder en väldigt effektiv metod för att slipa och polera betonggolv som görs i olika steg. Detta för att få fram golvets allra bästa egenskaper. Det här sättet att jobba på är både ekonomiskt och miljövänligt.

Med systemet Inhab Golv använder för att polera betonggolv behöver man bara tillsätta vatten och poleringen kan utföras helt kemikaliefritt. Rondellerna som polerar betonggolvet är försedda med miljontals mikroskopiska diamanter som polerar mekaniskt. Inhab Golv använder också andra diamantverktyg för slipning som anpassas efter underlaget.

Det finns många fördelar med ett polerat betonggolv. Med slitstyrkan, livslängden, ekonomiskt och ur ett miljöperspektiv är ett polerat betonggolv oslagbart. Utsläppen av växthusgaser är i princip obefintliga när det kommer till polerad betong. Eftersom golvet är så slitstarkt håller det länge och underhållskostnaderna hålls nere med ett bra system för att polera. Ett golv som blivit polerat på det här sättet är också antistatiskt och uppfyller krav på ESD-golv.

 

Intresserad av en offert?

Lämna namn och nummer så tar någon av våra experter kontakt med dig så fort vi kan. 

Inhab Golv

Genom välutbildad personal, en gedigen maskinpark och en välutvecklad arbetsprocess arbetar Inhab Golv strukturerat för att möta och uppfylla uppdragsgivarens alla golv-behov. Inhab Golv har stor kunskap om betonggolv och vill alltid hålla en hög servicenivå. Medarbetarna på Inhab Golv strävar efter att jobba lösningsorienterat och lyssnar på önskemål och behov för betonggolv.

Inhab Golv slipar och polerar golv som anpassats helt efter verksamheten. Resultatet är slitstarka och funktionella betonggolv som håller länge.