Extrapersonal till vårt industrigolv-team

Inhab fortsätter att växa och söker inte bara golvläggare på heltid utan även extrapersonal under helger och semestertider. Fortsätt läs om jobbet, vem vi tror att du är och varför du ska börja jobba extra hos oss på Inhab.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att jobba extra tillsammans med vårt team av golvläggare under helger och semestrar. Arbetsuppgifterna består till att börja med främst i att hjälpa till med förarbeten såsom bilning, slipning och dammsugning. Beroende på erfarenhetsnivå kommer du även på sikt att få utföra målningsarbeten och utbildas inom härdplast.

Personprofil

Vi ställer inte några särskilda erfarenhetskrav utan sätter stor vikt vid din vilja och ambition. Du bör dock vara van vid fysiskt arbete och helst vara lite seg och uthållig. Golvläggning är ett hantverk och du behöver därför också vara noggrann i allt du gör. Vi ser gärna att du är minst 18 år och kan jobba åtminstone 3-4 dagar per månad.

Arbeta på Inhab

Det är flexibelt att jobba hos oss då vi inte har någon fast arbetstid utan du kan styra ditt schema själv. Extrajobbet är välbetalt då du får OB-tillägg på helger och du har chansen att jobba mycket under perioder.

För dig som vill finns chansen till ett långsiktigt extrajobb och vi har flera medarbetare som jobbat extra med oss under allt från 2 till 13 år. Det visar att vi är på rätt väg mot målet att bli branschens bästa arbetsgivare.

Anställningsform: Extraarbete vid behov
Omfattning: Flexibelt
Placering: Projekten finns framförallt i Göteborgsområdet
Sista ansökan: Löpande
Ansökan: Skicka cv och personligt brev till daniel@inhab.se
Kontaktperson: Daniel Nyberg, 0704-414695 eller daniel@inhab.se

Låter det här som ett extrajobb för dig så tycker vi att du ska skicka din ansökan till Daniel hos oss på Inhab så snabbt som möjligt. Känner du någon som skulle passa bra för jobbet får du gärna tipsa personen och dela gärna på sociala medier.